Internetbrowsers En Hoe Te Installeren

Het aanschaffen van een betaald abonnement is niet noodzakelijk voor het gebruik van Outlook, maar biedt je dus de Office totaalervaring. Bovendien is je mail dan reclamevrij en heb je beschikking tot extra opslagruimte. Wil je het complete Office pakket 365 pakket gratis proberen? Downloaden.nl heeft ook een download voor je klaarstaan voor een maand gratis gebruik van het volledige Office pakket. Klik in iTunes op de Windows-pc op de iPad-knop linksboven in het iTunes-venster. ICloud maakt automatisch elke dag een reservekopie van je iPhone als deze is aangesloten op een stopcontact, is vergrendeld en is verbonden met een wifinetwerk.

  • Er is ook een mogelijkheid om de printscreen te mailen via het knipprogramma.
  • Ook nu is de afbeelding weer in het geheugen geplaatst.
  • Sluit de instellingen via het kruisje rechtsboven in het venster.
  • Met de knoppenOpslaanenKopiërenboven aan het knipsel kunt u het knipsel opslaan of kopiëren naar het klembord.

Greenshot is gewoon key combo en schrijft direct naar mapje zonder enige tussenkomst. En andere key combo’s voor Capture Region, Last Region, Capture Window etc. Alleen delen kan niet zover ik weet, maar goed dat heb ik niet nodig. Men krijgt dan een notificatie dat de afbeelding in Screen Sketch te bewerken is. Ook knoppen van een stylus kunnen gekoppeld worden aan het maken van een schermafbeelding. Het werkt ook via de Print Screen-toets en een ‘Screen snip’-knop die Microsoft toevoegt aan het Action Center.

Wat Is De Cloud?

Zo is er een knop toegevoegd om bestanden aan favorieten toe te voegen en kunnen bestanden vanuit de Verkenner worden gedeeld. De startpagina van de Verkenner is ook aangepast en geeft voortaan een overzicht van recente bestanden en meest gebruikte mappen. Slaapstand Zet de computer in een slaapstand, zodat u de volgende keer snel verder kunt werken.

Gelukkig zijn ze verder wel druk bezig met het verbeteren van de gebruikerservaring van hun producten. Zo kunnen we tegenwoordig bijvoorbeeld ook aan de slag met Dark Mode in Windows 10 Mail. Hiervoor hoef je de browser niet eens te gebruiken, maar als hij op je computer staat zou het al gevaarlijk kunnen worden.

How To: Screenshots Maken In Windows Media Player

Open je bijvoorbeeld toch een e-mail met onveilige inhoud, dan krijg je een waarschuwing. Om een bestand te verwijderen van de iPad, selecteer je het bestand, druk je op de Delete-toets en klik je op ‘Verwijder’. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster. Blauwe knop boven het lint, Opties, Mail, tabblad Geavanceerd, knop Onderhoud, haal het vinkje weg bij de optie De database comprimeren uitvoeren na … Blauwe knop boven het lint, Opties, Mail, tabblad Spellingscontrole, activeer de optie Altijd download nu spelling controleren voor verzenden.

Ik heb inmiddels de Windows toets + Shift + S toets al regelmatig gebruikt om snel screenshots te maken. In het begin wennen dat wel, maar daarna scheelt het telkens tijd. Als u klaar bent dan kunt u rechtsbovenin de schermafbeelding kopiëren naar het klembord, delen of opslaan op uw computer.