Microsoft Gaat Stoppen Met Internet Explorer

Er zijn diverse redenen om als ondernemer je uren bij te willen houden. Zo wil je bijvoorbeeld zeker weten dat je niet over het aantal geoffreerde uren voor een klant heen gaat. Maar het bijhouden van je uren in een app kan ook nodig zijn voor de belastingdienst. Dit omdat je aan het eind van het jaar wil kunnen laten zien dat je voldoet aan het door de belastingdienst vastgestelde urencriterium voor ZZP’ers. Internet Explorer is de meest gebruikte browser te wereld sinds 1999 met een piek in 2002 en 2003 van 95% van de markt. Alle van deze hebben nu een deel van de markt in handen.

Om de willekeur van de app even te ontstijgen, kun je natuurlijk ook zelf checken wat de systeemeisen voor Windows 11 zijn. Hieronder een opsomming van alle eisen waar je computer aan moet voldoen. WhyNotWin11 geeft duidelijk per categorie aan of je pc wel of niet voldoet aan Windows 11, volgens de laatst bekende systeemeisen van Microsoft. Geen 2e hands software , maar Licentie2GO verkoopt nieuwe ongebruikte Windows-licenties! Bekijk nu onze Windows 10 Garanties waarin we de legitimiteit bewijzen en beloven door samen te werken met Microsoft-gecertificeerde partners.

Kan Ik Teruggaan Naar Windows 10 Nadat Ik Mijn Windows 10

Er zijn vast gratis alternatieven, maar dit werkt gewoon het makkelijkst en betrouwbaarst. Het verschil in mijn voorkeur voor Windows over Linux op de desktop is buiten gamen nooit zo heel groot geweest. Nu gamen beter beschikbaar wordt op Linux en Windows 11 op MacOS begint te lijken, wordt Linux ineens een heel stuk interessanter. Ik kan me voorstellen dat je dan verder gaat kijken en Linux overweegt. Het probleem is wel wat moeilijker op te lossen sinds ik zelf geen Surface Book of een ander toestel met touchscreen heb .

  • Om dat goed in de gaten te houden, kun je in Windows 11 rekenen op meer informatie over de batterijstatus.
  • De map Custom Music is een map waar je je eigen MP3 muziek kunt toevoegen aan een van de categorieën.
  • Met behulp van het SmartScreen-filter van Internet Explorer wordt het internetten extra beveiligd tegen phishing en andere bedenkelijke praktijken.

Het beveiligingscentrum bewaakt uw kostbare gegevens in combinatie met onderdelen zoals virusbeveiliging, netwerkbewaking en apparaat beveiliging om er een paar te download nu noemen. Daarom is het uiterst belangrijk om er voor te zorgen dat u de meest actueleveiligheidsupdates op uw computer heeft geinstalleerd. ZIP files openen zonder aparte software, of met een gratis programma. Streamen vanuit de Ziggo GO app is handig als je een tweede tv hebt waarnaar geen kabel is doorgetrokken. Heb je bijvoorbeeld een Google Chromecast of Apple TV en wil je weten hoe streamen werkt? Films, series en programma’s die je bestelt via On Demand en programma’s via TV Gemist kun je kijken in en om het huis.

Browser Overzicht

Ons support team staat natuurlijk ook voor je klaar mocht je vragen hebben over de uitfasering van Internet Explorer 11. Controleer wat de lokale wetgeving is om er zeker van te zijn dat je gebruik van een VPN aan de wettelijke vereisten voldoet. Vivaldi is het geesteskind van voormalige Opera-ontwikkelaars en gooit het, net zoals Opera, over een andere boeg dan de concurrentie. Bij Vivaldi draait alles om personalisatie en je kunt vrijwel alles aanpassen, van de manier waarop de navigatie werkt tot hoe de interface eruit ziet. Volg de instructies op het scherm om de download te voltooien.

Ze zijn het verschil tussen hard- en software aan het vertroebelen. Die +/- 75 commando’s waren zogenaamd de volledige functionaliteit van de computer. Gelukkig kan je die check disablen bij de installatie. Ik denk niet dat er veel gebruikers zullen zijn die zaten te wachten op specifiek features die Windows 11 bracht, hoor. Hoe bedoel je het publiek gebruiken als beta tester.

Microsoft heeft een paar jaar geleden voor Windows 10 de nieuwe browser Edge geïntroduceerd als vervanging voor Internet Explorer. Door het beperkte succes van Edge wordt Internet Explorer echter nog altijd gebruikt, vooral in verband met compatibiliteit in zakelijke toepassingen. Internet Explorer wordt nog steeds meegeleverd met de meeste Windows-pc’s, maar Microsoft heeft duidelijk liever dat u Edge gebruikt. Edge is op nieuwe pc’s ingesteld als standaardbrowser. Het komt nog maar al te vaak voor dat een bedrijf een applicatie heeft die moeilijk te vervangen is en nog goed werkt. Er zijn nog genoeg applicaties uit begin 21ste eeuw die hevig in gebruik zijn.